SATIN INTERIOR Follow your interior dreams
 

    

 

       Betalt Samarbete med Amazon

  • 4DE60703-FBE3-4946-A56E-BB430CE858F3
  • DB2D062D-C4DA-42A3-B730-9DCC122345D1
  • 4AE323D7-3457-49FA-B199-739A7266F023


Roligt att just du har hittat hit ! Vi ser så framemot vårt första möte med att skapa en spännande och positiv förändrande process tillsammmans. 

Vi erbjuder dig högkvalitativa tjänster, personlig service och det lilla extra. Vårt uppdrag är att möta och överträffa våra inrednings klienters förväntningar.


WEBBSHOP

Inredningskulör & Inredningsprodukter

INREDNINGS PRODUKTER

SATIN MINERAL INTERIOR PAINT

Inredningskulör - Mineral färg med bra fasthållhet och utan miljö giftiga ämnen. Kan med fördel torkas av, räcker längre med dryg åtgång.

SATIN MINERAL INTERIOR SHIMMER PAINT - a touch of shimmer

Inredningskulör - kalk färg med lyster; en ´touch of shimmer´ effekt. Kulören skiner upp på ett annat sätt. Skapar olika nyanser i olika ljussinsläpp, väderlägen mm. För en mer levande färg.

INREDNINGS PRODUKT

Inredningsprodukter Tapet, inredningsdetaljer mm.


TRENDER 2023


Tillbaka till översikten

2023-03-13

INTERIOR TRENDS

3 viktiga punkter för inredningstrenderna för 2023 är;¨


- HÅLLBARHET & MILJÖ
Viktig prägel och är i fokus under året är att inreda med tanken på hållbarhet och miljö. Att ta till vara på naturen , att ita n det gröna från naturen i inredningen mm.

- FÄRGER & NYANSER
Starka färger och nyanser består trenden av mycket i år.
Våga ta fram en kulör som du bara älskar men som du inte riktigt vet är rätt. Den kan visa sig via en fondvägg och inte ta upp hela rummets karaktär. Eller så får den glänsa i sin egen prakt och målar ett helt rum med en utstickande kulör.
Kulörtonslik färgsättning eller Nyanslik färgsättning är verkligen att föredra det här året.

- PERSONLIG PRÄGEL
Inreda efter sina egna intressen, att visa upp sin egen personlighet i sin inredning skapar en intressant och utstickande inredning som du personligen tar in och växer igenom som person. Satsa gärna lite extra på kontoret om du jobbar hemifrån, eller varför inte ta tag i saken och börja inreda den kreativa studion som du alltid har velat ha där hemma.Tillbaka till översikten